Etherische en natuurlijke geuren

Nicheparfumerie in Brussel

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd en/of natuurlijk parfum? Les Nouveaux Comptoirs Olfactifs, gelegen in het hart van Brussel, biedt u niche parfums aan! Dompel jezelf onder in een unieke meeslepende ervaring in onze high-end niche parfumerie, exclusief gewijd aan natuurlijke en authentieke geuren.

Uw gepersonaliseerde parfum

Als nicheparfumerie bieden wij u de unieke ervaring van het creëren van uw eigen natuurlijke geur die u definieert.

Niche parfum | Emoties, bewegingen

Een geur is vaak verbonden met een plaats, een ontmoeting of een moment in het leven. Als we zoeken naar een geur die ons getekend heeft, wordt het een zoektocht, een beweging, een beweging… een emotie.

Wanneer u door de deuren van Les Nouveaux Comptoirs Olfactifs loopt, wordt u ondergedompeld in een sfeer van unieke natuurlijke parfumnoten die een krachtige emotie in u opwekken.

Comfortabel geïnstalleerd in dit juwelenkistje van geuren, adem je de verschillende nicheparfums in, ontdek je de geheimen van de geparfumeerde composities in de verwachting dat ze hun onzichtbare kracht zullen distilleren om je te verleiden en je met liefde te inspireren.

Niche parfumerie
Traditie, kwaliteit, ethiek.

Eerste nicheparfumerie van België die zich uitsluitend toelegt op natuurlijke en biologische parfums en luxe parfums.

Als groot voorstander van vertrouwelijke parfums werken wij uitsluitend met onafhankelijke parfumeurs en ontwerpers. Met deze makers smeden wij nauwe banden om ons volledig in de geschiedenis van onze parfums te verdiepen en originele en weinig gedragen creaties te delen met liefhebbers van mooie, gezonde en kwalitatieve geuren.

Onze best verkopende natuurlijke & biologische parfums

Ontdek onze ruime keuze aan unieke en nog niet uitgebrachte geurselecties/collecties. In onze online shop vindt u een grote verscheidenheid aan zeldzame en luxe natuurlijke parfummerken, die u kunt kopen of cadeau kunt geven!

Olfactorische ontdekkingen

Natuurlijke en originele geuren

Traditionele knowhow opnieuw uitgevonden, originele geuren herontdekt en gesublimeerd. Pure extracten uit de natuur. De harmonie van de zintuigen en de geest. Parfum laat zich raden, aanbieden en delen.

Ambachtelijke parfumeurs

Gerenommeerde ambachtelijke bedrijven, opmerkelijke natuurlijke parfums.

Op maat gemaakte parfums

Een unieke ervaring: stel de geur samen die bij u past.

Geurkaarsen en steentjes

Unieke en 100% natuurlijke huisgeuren.

Olfactorische ervaringen

Ontdekkingsworkshops. Parfum animaties in kleine groepjes.

Een discrete niche parfumerie

Geheimen van insiders

Gelegen in het hart van Brussel, op een paar minuten van de Grote Markt en het centraal station, ligt deze alternatieve parfumerie in een klein voetgangersstraatje op de Zavel, naast de beroemde chocolatiers, antiekwinkels, kunstgaleries en goede restaurants.