In de charmante straat van Rollebeek vindt u een parfumerie die uniek is in Brussel: uitsluitend biologisch en natuurlijk. Pas op, hier kunt u niet ontsnappen aan de sfeervolle charme: de subtiele en verfijnde geuren zullen uw zintuigen al snel prikkelen!

Waar het allemaal begint
Aan de toonbank is Adja Sokona een echte liefhebber, die op zeer jonge leeftijd in de wereld van het parfum terecht is gekomen. Dat komt omdat parfum een culturele en familiale aangelegenheid is.

In West-Afrika – Adja is Belgisch-Mauritaans – maakt wierook deel uit van het dagelijks leven en van speciale gelegenheden. Haar ouders gaven hun passie voor parfum aan haar door. Papa verzamelde ze en mama liet ze op maat maken bij Guerlain…

Na het glazen plafond van een journalistieke carrière te hebben gestreeld, werd Adja communicator voor een cosmeticaconcern. Op een dag, voor een grote lancering, helpt ze een winkel met weinig personeel en begint… te verkopen! Het is een openbaring: ze verkoopt zo goed dat ze overplaatsing vraagt. Acht jaar lang werkte ze zich omhoog.